KIA AKCIJA ODBROJAVA ZADNJE DANE!

 
Potpuno novi XCeed

Potpuno novi XCeed

XCeed je sportski crossover koji odiše samopouzdanjem koje možete dodirnuti, impresionira svojim odvažnim dizajnom i zavodi svojom razigranošću. To je automobil za sve koji teže uzbudljivoj vožnji i koji nisu zadovoljni prosječnim.

Već od 124.990 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Ceed

Novi Ceed

Zahvaljujući dinamičnom stilu, inovativnoj tehnologiji i poboljšanoj udobnosti, novi Ceed impresionirao je Europu čim je stigao. U usporednom testu Auto Bilda pobijedio je konkurenciju, zbog čega ga je časopis proglasio novim brojem jedan u svom razredu.

Već od 105.990 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Stonic

Novi Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

Već od 104.990 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Rio

Novi Rio

Nova odvažna Kia Rio dizajnirana je za užitak na cesti. Sklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju svu svestranost koja vam je potrebna, dok Vam funkcije pametnog povezivanja pružaju razne načine kako biste ostali povezani.

Već od 87.490 kn

Test vožnja Stranica modela

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više