KIA AKCIJA ODBROJAVA ZADNJE DANE!

 
Novi Rio

Novi Rio

Nova odvažna Kia Rio dizajnirana je za užitak na cesti. Sklopiva stražnja sjedala i prostrana kabina pružaju svu svestranost koja vam je potrebna, dok Vam funkcije pametnog povezivanja pružaju razne načine kako biste ostali povezani.

 

Već od 80.490 kn

Ušteda do 9.500 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Ceed

Novi Ceed

Zahvaljujući dinamičnom stilu, inovativnoj tehnologiji i poboljšanoj udobnosti, novi Ceed impresionirao je Europu čim je stigao. U usporednom testu Auto Bilda pobijedio je konkurenciju, zbog čega ga je časopis proglasio novim brojem jedan u svom razredu.

Već od 109.990 kn

Ušteda do 15.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Novi Stonic

Novi Stonic

Gradski urbani SUV, Kia Stonic, spreman je za sve avanture pred vama. Bogato opremljen sigurnosnim tehnologijama i brojnim mogućnostima za personalizaciju, nudi sve ono što vam je potrebno kako biste bili primijećeni, a pritom sigurni.

 

Već od 104.990 kn

Ušteda do 22.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Sportage

Sportage

Kia Sportage sinonim je za vrhunsku kvalitetu među sportskim terencima. Osim što je odnio pobjede u prestižnom istraživanju J. D. Power o pouzdanosti vozila, postigao je i najbolji rezultat svih vremena na testu izdržljivosti njemačkog Auto Bilda, primio brojne nagrade za dizajn te nagradu Best Buy za najbolji omjer cijene i kvalitete..

Već od 148.900 kn

Ušteda do 21.000 kn

Test vožnja Stranica modela

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više