Novosti

30.03.2022

Kia osvojila nagradu Red Dot za kompleks ‘EV6 Unplugged Ground’

Nagrada ‘Najbolje od najboljeg’ u kategoriji ‘Arhitektura i dizajn interijera’ 
Kia EV6 osvojio dvije nagrade Red Dot: ‘Najbolje od najboljeg’ i ‘Inovativan proizvod’ 

Kia je osvojila novu nagradu Red Dot za 2022. godinu za kulturni prostor ‘EV6 Unplugged Ground’ u Seongsuu, predjelu Seula. Inovativni kompleks, gdje ljudi mogu na zabavne i maštovite načine doživjeti nagrađeni model EV6, osvojio je prestižnu nagradu Red Dot "Najbolje od najboljeg " u kategoriji "Arhitektura i dizajn interijera".

S kompleksom "EV6 Unplugged Ground" Kia prezentira sebe kao osvježen brend i predstavlja svoje prvo namjensko električno vozilo te pruža prostor za stranke kao nijedan brend. 

Posjetiteljima je na raspolaganju sve od područja iskustva do testnih vožnji i stručnih savjeta o modelima – kompleks ljudima nudi uvid u budućnost mobilnosti u Seongsuu, jednom od najpopularnijih okruga Seula. Seongsu, koji je prije bio industrijski predio, u posljednjih nekoliko godina razvio se u omiljeno središte kreativnosti i mode, a lokalno stanovništvo ga zove "korejski Brooklyn".

 

Kia EV6 osvojio dvije nagrade Red Dot: ‘Najbolje od najboljeg’ i ‘Inovativan proizvod’ 
Ubrzo nakon okrunjenja kao Europski auto 2022. godine, Kia EV6 je osvojio i dvije nagrade Red Dot: priznanje 'Najbolje od najboljeg' za svoj pionirski i u budućnost usmjeren dizajn te prvu nagradu u kategoriji "Inovativni proizvodi".

Red Dot Design Award jedno je od najvećih dizajnerskih natjecanja na svijetu. Nagrade Dizajnerskog centra Sjeverne Rajne-Vestfalije (Design Zentrum Nordrhein-Westfalen) dijeli se u tri discipline: dizajn proizvoda, dizajn brenda i komunikacija te dizajn koncepata. Povijest Red Dot natjecanja datira u 1955. Ovogodišnje kandidate ocjenjivao je međunarodni žiri koji čini 50 članova neovisnih dizajnera, profesora dizajna i novinara s tog područja.
Upoznajte Kiju.

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više