Novosti

14.02.2022

Nova imenovanja u Kiji za daljnji rast u Europi

Kia Europe jača rukovodeću ekipu kao potporu planovima za strateški rast 

Kia Europe je objavila napredovanja svoja dva ključna kadra koji su dobili nove uloge u njihovoj europskoj centrali u Frankfurtu. Alexandre Papapetropoulos postao je direktor proizvoda i oblikovanja cijena, dok se David Hilbert pridružuje ekipi kao direktor marketinga. Oba imenovanja podupiru daljnji rast Kije u Europi nakon prošlogodišnje transformacije ove najstarije južnokorejske automobilske korporacije.

Alexandre Papapetropoulos postao je direktor proizvoda i oblikovanja cijena
Papapetropoulos je od početka svoje automobilske karijere radio u luksuznim i masovnim brendovima na brojnim većim europskim tržištima. Sa svojim inženjerskim i poslovnim znanjem od 2019. godine u Kia Europe donio je jedinstvenu kombinaciju vještina u različitim ulogama u marketingu proizvoda i strateškim ulogama. Usprkos tome što je u Kiji tek 3 godine, Papapetropoulos je preoblikovao usmjerenja planiranja proizvoda i promišljeno sastavio novu ekipu fokusiranu na povezivost i inovacije.

Papapetropoulos će kao direktor za proizvode i oblikovanje cijena u Kia Europe voditi novu fazu razvoja i upravljanja proizvoda. To će uključivati i planiranje i marketing proizvoda te oblikovanje cijena, dok će njegovo tehničko i inženjersko znanje unaprijediti razvoj najnovijih tehnologija asistencije.

David Hilbert je novi direktor marketinga 
Ekipi u Frankfurtu pridružio se i David Hilbert koji je postao direktor marketinga u Kia Europe. Hilbert donosi osamnaest godina iskustva na području automobilskog marketinga u različitim ulogama u automobilskoj industriji. 2016. godine se pridružio Kijinoj britanskoj podružnici kao direktor marketinga, gdje je bio odgovoran za marketinšku strategiju koja je obuhvaćala područja kao što su  planiranje proizvoda, mobilnost, elektrifikacija, povezivost i autonomna vožnja.

Tehnološki napredna elektrifikacija i osnažen položaj brenda za budući rast brenda i tržišnog udjela
Sjoerd Knipping, potpredsjednik za marketing i proizvode u Kia Europe, rekao je: »Veseli nas da smo u ovo uzbudljivo vrijeme za Kia Europe u našem timu dobili dvojicu uvaženih kolega u njihovim novim ulogama. Imamo ambiciozne planove za budući tehnološki razvoj i rast tržišnog udjela s novim elektrificiranim modelima i osvježenim pozicioniranjem brenda. Imenovanje Alexandra i Davida u našu rukovodeću ekipu donosi svježu energiju i rado ću ih podržavati u maksimizaciji potencijala brenda.«
Upoznajte Kiju.

 

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više