Novosti

29.05.2008

Kijina flota na EP u nogometu

Kia Motors će osigurati 265 osobnih vozila i 463 autobusnih prijevoza uključujući prijevoz reprezentacija, dužnosnika, delegata organizacije UEFA i prvenstva EURO 2008 te službenih posjetitelja iz cijelog svijeta.
Tvrtka Kia Motors objavila je da će za potrebe Europskog prvenstva (UEFA EURO 2008™) u nogometu ustupiti 265 osobnih vozila i 463 autobusnih prijevoza kako bi osigurala bezbrižan prijevoz tijekom UEFA EURO 2008™ u Austriji i Švicarskoj te kako bi ispunila svoje obaveze službenog UEFA EUROTOP partnera i službenog prijevoznika prvenstva (zajedno sa sestrinskom tvrtkom Hyundai Motor). Vozilima iz svoje široke modelne palete (Opirus, cee'd, Sorento, Carens i Carnival) Kia će »opskrbiti« ovaj veliki sportski događaj i kroz oglase i reklamne panoe na stadionima povećati prepoznatljivost svoje robne marke.
 
Europsko prvenstvo u nogometu započinje 7. lipnja u švicarskom Baselu, dok će europski prvaci biti okrunjeni nakon finalne utakmice, koja će se održati 29. lipnja u Beču. Utakmice će se odvijati u 8 gradova u Austriji (Beč, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt) i Švicarskoj (Basel, Zurich, Bern, Ženeva). UEFA EURO 2008™  je jedan od  najvećih i najprestižnijih događaja koji će se zbiti tijekom Kijinog partnerstva s UEFA-om.

Prilikom predavanja velikog ključa Martinu Kallenu iz tvrtke EURO 2008™ SA i Phillippeu Margraffu, direktoru prodaje UEFA, Kwang-Ho Nam, predsjednik tvrtke Kia Motors Europe, oduševljeno je izjavio: »Kia Motors smatra kako je aktivno sudjelovanje u nogometnom marketingu integralni dio vizije tvrtke: postati jedan od najvažnijih igrača na globalnom automobilskom terenu. U skladu s mladenačkim i energičnim imidžem naše marke, strateški smo se odlučili povećati svoju prisutnost u glavnim sportovima kako bismo povećali Kijinu prepoznatljivost diljem svijeta.«

Kia Motors također podupire tzv. EURO Experience Tour koji se održava u svakom od gradova gostitelja prvenstva kako bi navijačima kroz različite ineraktivne igre i događaje omogućila neponovljivo iskustvo.

Uz blisko partnerstvo s UEFA-om, Kia Motors je također partner nogometne organizacije FIFA (u suradnji sa sestrinskom tvrtkom Hyundai Motor). Kia i Hyundai tako će sponzorirati svjetska prvenstva u nogometu 2010. i 2014. godine. Kia Motors je također službeni sponzor profesionalnih europskih nogometnih klubova Atletico de Madrid iz Španjolske i FC Bordeaux iz Francuske. 

Fotografija: dio Kijine flote prilikom predaje organizatoru.

Obavještenje

Tehnologija Cookie-a omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više